Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Komu že to ujíždí vlak?

V jednom z článků publikovaných dnes na nejmenovaném zpravodajském servru, tvrdí politolog Mrklas, že permanentní inzertní kampaň ANO svědčí o tom, že ve volbách zvítězivšímu hnutí ujíždí vlak. Komu však a jaký vlak to ujíždí?

 V článku poctivě stojí, že politolog Ladislav Mrklas pracuje pro CEVRO institut. Už se v něm však neuvádí, že CEVRO institut patří ODS a že pro tvrzení pana Mrklase platí staré rčení: "Přání otcem myšlenky".

Hnutí ANO totiž podle průzkumů stále posiluje. ODS sice také, ale jen na úkor Kalouskovy TOP O9, která pomalu ale jistě mizí v močálu zapomnění. Ostatně podobně jako celá - po volbách slavně vyhlášená - demokratická opozice, na které je bohužel demokratický pouze ten přívlastek v názvu onoho seskupení,   přezdívaného "gang čtyř".

Není to náhodou naopak? Neujíždí vlak ODS, KDU-ČSL a hnutí STAN, když o TOP 09 už nemá smysl mluvit? A nepustil ten vlak ze stanice výpravčí v taláru státního zástupce, který v kauze Čapího hnízda zprostil viny pana Faltýnka a další tři obviněné.

Také politolog Bohumil Doležal konstatoval, že celá kauza tím dostala povážlivou trhlinu. Někteří odborníci dokonce tvrdí, že je to trhlina srovnatelná s tou, která kdysi zavinila potopení Titanicu.

Nu, nechme se překvapit. Hlavně že se na horní palubě ještě pořád debužíruje, hraje a tancuje. Snad bude záchranných člunů dost pro všechny!

Autor: Jaroslav Čejka | pondělí 7.5.2018 11:20 | karma článku: 26,25 | přečteno: 538x
  • Další články autora
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
BLOG UKONČEN!

(Autorovy nejlepší prozaické blogy vyšly v knize Magická setkání -s podtitulem Puzzle story - v nakladatelství KMEN.)

Seznam rubrik