Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jardo, dobře, že jsi otevřel diskuzi. A měl bys u toho setrvat. Dělat si hlavu z toho, že tě někdo ze zdejší provařené partičky uráží, je zbytečné. Já se řídím heslem "orel much nelapá". A ty jsi u mě v kategorii orlů tohoto blogu.

1 0
možnosti

Díky, Aleši, ale já mám už skoro třicet let tak přistřižená křídla, že létám jen nízko u země. Jako ten pták, jehož jméno nosím :-)

0 0
možnosti
Foto

Kapitalismus neexistuje. Existuje pouze komunistický kapitalismus - tedy kapitalizace zisku a komunizace ztrát. Zprivatizuje se, co vydělává, co prodělává zaplatí občan, který dříve nemusel na danou oblast dotovat. S ekologií je to stejně tak, laciná výroba= neekologická, ale nákladnou recyklaci odpadu zaplatí všichni. Výsledkem je, že v USA 20 lidí vlastní tolik, co polovina američanů(otroků). Tedy pěkně děkuji, za takovou svobodu.

0 1
možnosti
PK

Bude fajn,když otevřete diskusi vždy, Vaše články si to zaslouží a vy přece přežijete procenta negativních ozvů..R^

0 0
možnosti

Děkuji Vám za povzbuzení. Pouhé negativní ohlasy by mi tolik nevadily, ale podpásové útoky ano. Navíc mi připadá nezdvořilé nereagovat, ale u těch útočných příspěvků to bývá zbytečná ztráta času.

0 0
možnosti
Foto

Proč bych měl u vás diskutovat jenom když si to mimořádně přejete?

1 0
možnosti

Vždyť nemusíte. Kdo vás nutí?

2 0
možnosti
Foto

O žádné džungli kapitalismu nevím, ale co vím bezpečně, že kapitalismus - institut soukrmého vlastnictví je jednou z hlavních věcí, které daly člověku v omezené míře svobodu a rovnost. Vývoj sokromého kapitalismu se svobodným trhem je nutným předpokladem vývoje všech našich demokrtaatických svobod. Komunismus, neboli socialismu tím, že zničili svobodný trh zničil veškeré svobody.

6 0
možnosti

To je váš názor a já vám ho neberu. Oxfordský slovník světové politiky sice dělí socialismus na sociálně-demokratický, marxistický a utopický. Vy tomu možná rozumíte lépe. Já ne.

2 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
BLOG UKONČEN!

(Autorovy nejlepší prozaické blogy vyšly v knize Magická setkání -s podtitulem Puzzle story - v nakladatelství KMEN.)

Seznam rubrik